AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, yakın zamanda Sinop’a kazandırılacak olan iki spor tesisinden ilkinin Zeytinlik Mahallesinde 90 gün içinde tamamlanmak üzere ihalesi yapılan içinde altı adet masa tenisi, iki adet soyunma odası ve duşların yer aldığı Bireysel Spor Merkezinin Sinop’ta masa tenisine ilgiyi artıracağını söyledi.

Maviş, yine yakın zamanda Sinop’a kazandırılacak olan ikinci spor tesisi olan Merkez Kapalı Tenis Kortunun 100 günde tamamlanmak üzere ihalesinin yapıldığını ve Aralık ayında yer teslimlerinin gerçekleşeceğini söyledi. 

Her yaştan bütün vatandaşlara hizmet verecek olan Kapalı Tenis Kortu ve Bireysel Sporlar Merkezinde, sporcular, gençler ve vatandaşların kurulacak olan tenis kortu ve tenis masalarıyla, antrenör eşliğinde ani ve doğru karar verme, çeviklik, dakiklik, dayanıklılık, kararlılık, kolay sıkılmama, pes etmeme, sezgi, konsantrasyon yeteneklerini zevk alarak geliştireceklerini ifade etti.
  
SANAL İLETİŞİMİN AŞIRILIKLARINDAN KAYNAKLANAN OLUMSUZ ETKİLER AZALACAK
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, ayrıca yaşadığımız çağın bilişim teknolojinin getirdiği olumsuzluklardan olan ve bazen ölçüsünü kaçırdığımız insanlar arası sanal iletişim yerine müsabakalarla, organizasyonlarla yüz yüze sosyal ilişkilerin sağlanarak yeni dostluk ve arkadaşlıkların kurulmasında Bireysel Sporlar Merkezinin ve Kapalı Tenis Kortunun katkısının önemine vurgu yaptı. Sinoplular bir taraftan tertemiz orman ve deniz ikliminin avantajlarını yaşarlarken,kasların doğal yoldan çok uyumlu şekilde komple çalıştırılmasına imkan veren açık tenis ve masa tenisi sporuyla “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur” veciz sözünün doğal sonucu ulaşacaklarını ifade etti. 

HEMŞEHRİLERİMİ MASA TENİSİNEBEKLİYORUM
Milletvekili Maviş, Sinop’ta vakit buldukça yürüyüş sporu yapmaktan zevk aldığını, yürüyüş esnasında birçok vatandaşımızla yüz yüze görüşme fırsatı bulduklarını, spor tesislerinin tamamlanmasının ardından bu tesislerimizde hem spor yapma imkanına kavuşacaklarını hem de vatandaşlarımızla buluşacak yeni bir mekana kavuşacaklarını ifade etti.