Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 21 Ocak 2018 tarihinde Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen İl Şampiyonasına Sinop Merkez, Gerze, Boyabat ve Durağan ilçelerinin katıldı. Minik, Yıldız ve Genç kategorilerinde toplam 21 sıklette mücadelelerin gerçekleştirildiği şampiyonada, Kuzey Yıldızı Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondocuları 10 Altın, 3 gümüş ve 1 Bronz madalya alma başarısını göstererek madalyaları topladı.

Şampiyona sonrası bir değerlendirme yapan Kuzey Yıldız Spor Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Selçuk Mete, kulüp olarak Taekwondo altyapı çalışmalarına her zaman büyük önem verdiklerini söyledi.

Mete; “İl Şampiyonaları sporcularımız için deneyim ve teknik performans gelişimlerini sağlamada önem arz eden etkinlikler. Burada edindikleri tecrübelerle sporcularımız İlimizi Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda temsil edecekler. Bu faaliyeti gerçekleştiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Taekwondo İl Temsilciliğine teşekkür ederim. Bilindiği gibi ilimize en çok madalya kazandıran ve milli takıma en çok sporcu veren branşımız Taekwondo. 2018 yılında da bu başarımızın devam etmesi ve başarı grafiğinin aşağıya düşmemesi için dikkatli davranıyoruz. İnşallah bu yılda da başarılı olacağız. Kulübümüze alt yapıdan sporcu yetiştiren Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü antrenörlerinden Barış Tosun ve Milli Takım Antrenörümüz Şaban Değermenci hocalarımıza müteşekkiriz.

Bu faaliyetlerin devamı başarımızı olumlu yönde etkileyecektir. Taekwondocularımıza tecrübe ve gelişimlerinde katkı sunacaktır. Bu anlamda Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz Sayın Musa Kazım Açıkbaş’a ve gençlik spor ailesine teşekkürü borç bilirim” dedi.