3.dönem taekwondo kuşak imtihanı sona erdi.
Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Türkiye Taekwondo Federasyonu İl Temsilciği tarafından “2014 yılı 3. Dönem Kuşak İmtihanı” 85. Yıl Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda İl Müdürü Haşim Murat Öztürk ’ün katılımıyla gerçekleşti. 

Kuşak terfi sınavında aileler sporcuları yalnız bırakmazken, heyecanlarına ortak oldular. Sporcuların bir üst seviyeye geçmek için oldukça heyecanlı ve gayretli oldukları sınavda, özellikle miniklerin sevimli ve ciddiyetle çalışmaları izleyicilerin, ailelerin takdirlerini kazandı. Başarılı olan sporcular bir üst kuşağa terfi etmenin heyecanını yaşadılar.

Taekwondo Bölge Antrenörü Barış Tosun’un Komisyon Başkanlığını yaptığı sınavda; İl Hakem Kurulu Üyeleri Organize Sanayi Müdürü Ramazan Ustabaş, Yrd. Doç. Dr. Fatih Şahin, Nevzat Yakın, Ali Gündoğdu ve Ufuk Öztürk hazır bulundular.

“3. Dönem Kuşak İmtihanı” sonunda konuşma yapan Taekwondo Antrenörü Barış Tosun; “ Bu sınavlarda amacın sporcularımızı ilerde ki yıllarda güncel hayatta karşılaşacakları sınav, müsabaka gibi final anlarında hızlı karar verme ve reaksiyon gösterme durumlarına hazır hale getirmek, sınav stresiyle baş etmelerini öğretmek ve çocuklarımızın koordinasyon ve teknik becerilerinin seviyelerini görmektir. Önümüzdeki günlerde yapılacak turnuvalar için de iyi bir ölçü olduğunu ve bu anlamlı günde sporcularımızı yalnız bırakmayan ailelere, sporculara, komisyon üyelerine ve çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen İl Müdürümüz Haşim Murat Öztürk’e teşekkür ederim” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Atatürk Spor Salonunda ve 85. Yıl Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda haftanın her günü yapılan Taekwondo kurslarına vatandaşlarımız ücretsiz olarak katılabiliyor.
Editör: Vitrin Haber