Erfelek Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve 11 takımın katıldığı Kurumlararası Futbol Turnuvası 25 Mayıs günü oynanan Final maçı ile sona erdi. Sağlık Spor Kulübü Başkanı Kenan Aral ve Yönetim Kurulu Üyeleri Maç öncesi Erfelek Kaymakamı Hasan Taş’ı makamında ziyaret ederek böyle bir turnuva düzenledikleri spora verdiği destek ve emekleri için teşekkür ettiler. Ziyaretin anısına Spor Kulübü Başkanı Kenan Aral, Kaymakam Taş’a Sağlık Spor Yazılı bir forma ile Sağlık Spor Şapkası hediye etti. Kaymakam Hasan Taş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Sağlık Spor Kulübü ve diğer katılımcı takımlara teşekkür etti. 

Ziyaretin ardından hep birlikte Şehir stadına geçen Sağlık Spor Kulübü yönetimi ve Kaymakam Taş, burada Sağlık Spor Sinop Atatürk Devlet Hastanesi arasında oynanacak olan final maçını izlediler. Yoğun yağmur altında oynan maçın berabere bitmesi ile penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında Sağlık Spor 5-4 galip gelerek turnuvanın birincisi oldu ve Şampiyonluk kupası ile Ödül olarak belirlenen koçu aldı. Turnuvada Sinop Atatürk Devlet Hastanesi ikici, Sinop Eczacılar Birliği ise üçüncü oldu.
Müsabaka sonrasında Kaymakam Hasan Taş ve Sağlık Spor Başkanı Kenan Aral her iki takım Sporcularını ve teknik heyeti tebrik etti ve tatlı ikramında bulundu. 
Editör: Vitrin Haber