Türkiye Kürek Federasyonu faaliyet programında yer alan Akdeniz Kupası kürek yarışları 1-2 Nisan 2017 tarihinde Muğla ili Fethiye ilçesinde yapıldı. 

Yarışlara bu yıl ilk kez kulüp olarak katılan Sinop Gençlik Spor Kulübü, U19 kızlar kategorisinde şampiyon oldu. Takımımız aynı yarışlarda  U19 1x 2.liği, U19 2x 2.liği ve U 19 4x+ birinciliği elde etti.            

KATKISI OLANLARA TEŞEKKÜR
Sporcuları tebrik eden Kulüp Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, sporculara başarılarının devamını diledi. Üçüncüoğlu, "Kulüp olarak ilk defa katıldığımız şampiyonada birinci olarak ilimize başarı kazandıran 20 kişilik kafilemize, ailelerine, Gençlik Spor İl Müdürümüz Kazım Açıkbaş ve Spor Şube Müdürümüz Ramazan Yılmaz beye teşekkür ederim. Hedefimiz saygılı, ahlaklı, başarılı bireyler yetiştirmektir" dedi. 

MİLLİ SPORCULAR YETİŞTİRMEK HEDEFİMİZ
Sinop'ta kürek sporunu geliştirmeye yönelik çalıştıklarını söyleyen Başkan Üçüncüoğlu, "Sinop'ta kürek branşını geliştirmek, milli takıma sporcular yetiştirmek istiyoruz. İlimizdeki kürek başta olmak üzere diğer branşlardaki sporcularımızın ailesine ve ülkesine faydalı bireyler olarak yetişmelerini hocalarımızın eşliğinde sağlamak kulübümüzün amaçlarından" diye konuştu. 
Editör: Vitrin Haber