19-20 Nisan tarihlerinde Amasya‘da yeşil elma Kültür Turizm festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen off-road oyunları yarışlarında Sinoff rüzgarı esti.

29 aracın katıldığı yarışta derin çamur ve zorlu engeller yarışçılara zor anlar yaşatırken seyircilere keyifli ve heyecanlı bir hafta sonu etkinliği sundu. Sinop off-road kulübünün de iki takımla katıldığı yarışmada Gürol Gündoğdu –Taner Taşçı ikilisi birinciliği alırken, ödüller Amasya Vali yardımcısı Nevzat Sinan tarafından verildi.  Zorlu yarışmanın neticeleri ise şu şekilde oldu; 1.Sinop Ofroad  Kulübünden  Gürol Gündoğdu ve Taner Taşçı Takımı 2. Ünye Off-Road Kulübünden Yalçın Dağlaraoğlu-Tarık Öztürk 3. Vezirköprü Off-Road Kulübünden Bilal Altunay-Veli Küçüker  İkilisi.
 
Yarışma sonunda Sinop Off-Road Kulübü Pilotu Gürol Gündoğdu  kupayı kızı Ela ile birlikte alması güzel ve bir o kadarda duygusal görüntülere sahne oldu. Sinoff'un bir sonraki durağı ise  26-27 Nisan Tarihlerinde  Oynanacak olan Off-Road Türkiye Şampiyonasının 3. Ayağı Düzce. 

Editör: Vitrin Haber