Kabalı Orta Okulu Müdürü Ferhat Ünal ve Beden Eğitimi Öğretmenlerinin daveti üzerine Sinopspor Başkanı Ayhan Özhan ve Sporcular okulu ziyaret etti. 

Ziyaret sırasında öğrencilere top ve forma hediye edildi. Sporcular ile öğrenciler masa tenisi, voleybol ve futbol oynadı. Oldukça renkli anların yaşandığı ziyaret sırasında çocukların mutluluğu gözlerinden okundu. 

SOSYAL PROJELERE ÖNEM VERİYORUZ
Okul Müdürü Ferhat Ünal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Sinopspor Başkanı Ayhan Özhan, kulüp yöneticileri ve oyunculara ziyaret ve hediyelerinden dolayı teşekkür etti. 

Çocukların kötü alışkanlıkların kurtulması noktasında bu tür sosyal projelerin önemli olduğunu belirten Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhan Özhan, bu tür etkinliklerin artarak süreceğini söyledi. Ayhan Özhan; "Sayın müdürümüz öğretmen ve öğrencilerimiz Sinopspor'umuzu misafir ettiler. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sinopspor olarak sadece futbol değil, sosyal projeleri de oldukça önemsiyoruz. Çocuklarımızın spora kanalize edilmesinde ve dolayısıyla kötü alışkanlıklardan uzak tutulması adına bu tür etkinlikler önemli. Kabalı ve civar köylerden gelen öğrencilerimizin spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak durmaları arzumuz. Bunun için toplarımızla, formalarımızla geldik. Bizde Sinopsporumuza, stadyumumuza ve karşılaşmalarımıza değerli müdürümüzü,öğrenci ve öğretmenlerimizi bekliyoruz" diye konuştu.  
Editör: Vitrin Haber