İstanbul’a ilk gelen Sinopluların futbola olan sevgisi nedeniyle mahalli liglerin oynandığı bir dönemde temelleri atılan ve uzun yıllar katıldığı zorlu mücadelelerle taraftarlarına unutamayacakları anlar yaşatan İstanbul Sinopspor kulübünün futbolcuları ve yöneticileri düzenlenen mangal partisinde bir araya geldi.

1977 yılında Ali Çelik tarafından kurulan İstanbul Sinop Spor Kulübü kurulduğu günden bu yana amatör kümelerde yer alıyor. İstanbul’a ilk gelen Sinopluların futbola olan sevgisi nedeniyle mahalli liglerin oynandığı bir dönemde temelleri atılarak çamurlu sahalarda taraftarların önünde nefis mücadeleler sergilemiş ve Sinop ilini başarıyla temsil etti. Şimdilerde Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Küçükçekmece Temsilcilerinden olan İstanbul Sinopspor kulübü 2015-2016 Futbol sezon hazırlıklarına başladı. Antrenör Tevfik Çoklu nezaretinde Halkalı tesislerinde çalışmaların sürdüren başarılı takım, haftanın son çalışmasında İstanbul Sinopspor Genel Kaptanı Yasin Şahin'in organize ettiği mangal partisine yönetim kurulu Futbolcular, Kulübün Onursal Başkanı Raşit Şahin ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk de katılarak sezon öncesi futbolculara moral verdiler.
MANGALLAR ŞAHİN’DEN
Yeni sezon öncesi futbolculara moral vermek adına mangal ziyafeti çeken Genel Kaptan Yasin Şahin, “2015-2016 Futbol sezonuna yeni hocamız Tevfik Çoklu nezaretinde 25 kişilik futbolcu kadromuzla hafta başı itibari ile çalışmalara başladık. Yeni futbol sezonu öncesi Yönetici arkadaşlarımız, futbolcular ve Teknik ekip arasındaki arkadaşlığın pekişmesi ve moral oluşturması adına mangal partisi düzenledik. Bu ortamın takıma büyük moral verdiğini gözlemledik. Bu tür organizasyonlarımız sezon içerisinde süreklilik kazanacaktır.
TRANSFERLERİMİZE GÜVENİYORUZ
İç transferde Okan, Adnan, Müslüm, Zeki Tuncay ile yeniden anlaştık. Dış transferde bize yakışacak camiayı çok iyi temsil edecek sahadaki kişiliği ve saha dışındaki kişiliği ile tabi ki bizi başarıya taşıyacak oyuncu kardeşlerimizi tercih ederek 16 oyuncu ile anlaştık. Bu kardeşlerimizden Engin ve Ozan’ı Reşitpaşaspor’dan, Vural’ı Öz Trabzonspor’dan, Mevlit ve Emre’yi Başakşehirspor’dan, Anıl’ı Halkalı Taştepespor’dan, Ramazan’ı Esen Bayburtspor’dan, Ömer’i Yeni Diyarbakırspor’dan, Oğuzhan’ı Şişli Sanayispor’dan, Ozan Çelik’i Çorlu 1907 Spor Kulübünden, Enes’i İstanbulspor’dan transfer ederek renklerimize dahil ettik. Altyapıdan da Kadir, Batuhan, Sergen, Yunus, Semih ve Burak kardeşlerimizi de A Takıma çıkartarak onlara da kendilerini gösterme şansını vermiş olduk. İnşallah bu kardeşlerimiz İstanbul Sinopspor’u ligde daha iyi yerlere taşırlar bizlerde onlarla gurur duymuş oluruz.  Amacımız öncelikle Süper Amatör Ligde Play-Of’lara kalmak ardından da Bölgesel Amatör Lige çıkmak olacaktır. Bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan ve bugünde buraya katılarak bizleri onura eden Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk Başkanımız da çok teşekkür ediyorum” dedi.
İNŞALLAH BU YIL HESABI KESERSİNİZ
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk, yeni sezon öncesi İstanbul Sinopspor’un çalışmalarını yakından takip ediyor. Gençtürk, çalışmalar sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi, “İstanbul Sinopspor, Küçükçekmece İlçemizi ve Sinop İlimizin temsil eden güzide kulüplerimizden biridir. Bizler birlik yönetimi olarak fırsat buldukça bu takımımızın maçlarınızı izlemeye geliyoruz ve bu sezonda yine fırsat buldukça maçlara gelmeye gayret edeceğiz. İnanıyorum ki geçen yıl yarım kalan Bölgesel Amatör Lige çıkmayı bu sezon gerçekleştirirsiniz. Hepinizin bildiği gibi Belediye Başkanımızın destekleri ile tesisleriniz en kısa zamanda daha büyük modern İstanbul Sinopspor’a yakışacak bir tesis haline gelir. Bu güzel tesislerle Bölgesel Amatör lige çıkarak o gururu bizlere yaşatırsınız. Yeni sezon başta İstanbul Sinopspor olmak üzer tüm spor kulüplerine hayırlı olsun” dedi. 
Editör: Vitrin Haber