Seyyit Bilal İmam Hatip Ortaokulu'nun Taekwondo öğrencileri çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Öğrenciler son olarak bir üst kemere terfi etti. 

2015-2016 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile birlikte sosyo kültürel faaliyetler ile renkli bir okul olarak dikkat çeken Seyit Bilal İmam Hatip Ortaokulu, sportif faaliyetleriyle de dikkat çekiyor. Son olarak okulda Taekwondo kursu ile öğrenciler, yoğun ders programlarından arta kalan zamanlarını faydalı bir şekilde kullanıyor. 

Okulda Ekim ayından bu yana Taekwondo kursları devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  bünyesinde Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda yapılan antrenmanlara toplamda 38 öğrenci katılıyor. Taekwondo Milli Takım Antrenörü Şaban Değermenci ve Taekwondo Bölge Antrenörü Barış Tosun’un nezaretinde  gerçekleşen antrenmanlara  öğrencilerin ilgisi ise bir hayli fazla.
  
SPORCULAR BİR ÜST KEMERE YÜKSELDİ
Sinop Taekwondo İl Temsilciliğinin Ocak ayında  gerçekleştirdiği kuşak imtihanına da katılarak marifetlerini gösteren öğrenciler bir üst kemere terfi etme başarısını gösterdiler. Sporcuların severek katıldığı kurslarda spor yapıp zinde kalmak, Okullararası Turnuvalarda ve Ulusal yarışmalarda okullarını ve ilimizi temsil etmek istiyorlar. 
Editör: Vitrin Haber