Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığının 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Faaliyet programında yer alan Okullar arası Yıldız Kız-Erkek Taekwondo Grup Müsabakaları 4-6 Mayıs 2018 tarihleri arasında Giresun ilinde tamamlandı. Müsabakalara toplam 28 il katılırken,  İlimizden katılma hakkı edinen Seyit Bilal İmam Hatip Ortaokulu Taekwodocuları  4 siklette mücadele etti.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA SİNOP’U TEMSİL EDECEKLER
Okullar Türkiye Taekwondo Şampiyonasına katılma hakkı kazanmak için Ülkemizin 4 farklı ilinde gerçekleştirilen gruplar Yarışmalarında Seyitbilal İmam Hatip Ortaokulu  taekwondocularından  erkeklerde Hikmet Faruk Tosun 37 kg. da üçüncü,  Ahsen Sıla Fırıncı kızlar 41 kg. da üçüncü olarak sıkletlerinde Türkiye ilk 16 sıralamasına girerek, 27-28 Mayıs 2018 tarihinde Alanya'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandı. 

3 yıl önce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Seyitbilal İmam Hatip Ortaokulu arasında başlatılan "Taekwondo Okulumda" proje kapsamında devam eden çalışmalara Antrenör ve Uluslararası Hakemimiz  Barış Tosun nezaretinde  devam ediliyor. Her sene yeni öğrencilerin  katılımları ile proje güncelleştiriliyor. Sergiledikleri performansla ile fark oluşturan  Hikmet Faruk Tosun ve  Ahsen Sıla Fırıncı'yı tebrik eder, yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında başarılar dileriz.

 
Editör: Vitrin Haber