Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde düzenlenen ve 2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Faaliyet programında yer alan Hentbol Genç  (Kız–Erkek) ve Küçük (Kız–Erkek)  İl Birinciliği müsabakaları Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Genç  (Kız–Erkek) ve Küçük (Kız–Erkek)  Kategorisinde 8 okul ve 90 sporcu öğrencinin katıldığı müsabakaların Genç Erkekler kategorisinde Sarı Saltuk Anadolu Lisesi 1., Şehit Bülent Yalçın Spor Lisesi 2., Sinop Anadolu Lisesi 3., Emirgazi Tayboğa M.T.A.L. 4. Olurken, Genç Kızlar kategorisinde Şehit Bülent Yalçın Spor Lisesi 1., Emirgazi Tayboğa M.T.A.L. 2., Küçük Kızlarda ve Küçük Erkeklerde ise Gelincik Ortaokulu 1. Oldu.
Müsabakalarda dereceye giren sporcu ve okul takımlarına ödülleri, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Spor Şube Müdürü Ramazan Yılmaz, Hentbol İl Temsilcisi Fazıl Kutbay, Okul Sporları İl Temsilcisi Çiğdem Demir, Sarı Saltuk Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Öztürk, Şehit Bülent Yalçın Spor Lisesi Okul Müdiresi Filiz Çilingir Beden Eğitimi Öğretmenleri ve antrenörler tarafından takdim edildi.

 
Editör: Vitrin Haber