Türkiye’nin iddialı Voleybol takımları arasında olan Halkbank Voleybol PAV takımı Gerze Halk Bankası Şube Müdürü Mustafa Korkmaz ve Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı ziyaret etti.

Kamp dönemini Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde geçiren Halkbank PAV takımı antrenmanlardan arta kalan zamanlarda il merkezi ve ilçelerde geziler gerçekleştiriyor. Son olarak Gerze ilçesine giden Halkbank PAV takımı burada Gerze Halk Bankası Şube Müdürü Mustafa Korkmaz ve Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'yı da ziyaret etti.

Takımın aslen Gerzeli olan hocası Aykut Pehlivan, yoğun geçen kamp döneminden arta kalan boş zamanlarda gerçekleştirdikleri gezi ve ziyaretlerle yorgunluk attıklarını söyledi. Takım olarak kamp dönemini Sinop Genlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğünün daveti üzerine 15-27 Ağustos tarihleri arasında Sinop'ta geçirdiklerini ifade eden Pehlivan; “Sinop 'a gelmişken, memleketimi ziyaret etmemek olmazdı. Gerze Şube Müdürümüz Mustafa Korkmaz'ın nazik daveti üzerine Gerze'ye geldik ve Gerze Belediye Başkanımız Sayın Osman Belovacıklı tarafından da  son derece sıcak ve samimi bir konukseverlikle karşılandık, bundan sonra takım olarak Gerze ile sportif anlamda bağlarımızı daha da güçlendireceğiz" dedi. 

Halkbank tarafından ülke sporuna verilen desteklerin herkes tarafından bilindiğini söyleyen Gerze Halk Bankası Şube Müdürü Mustafa Korkmaz "Takımımızı ilçemizde görmek ve onları ağırlamak bizler için gurur vesilesi olmuştur " dedi.

Belediye Başkanlığı ziyaretinde konuşan, Başkan Osman Belovacıklı ise,  Halkbank Voleybol PAV takımının ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Belovacıklı; "Kendilerini ilçemizde görmekten büyük bir onur duydum, belediye olarak sporun, imkanların elverdiği her alanda ilçemizde geliştirilmesinin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz, bu ziyaret ilişkilerin daha ileri boyuta taşınması için bizlere vesile olacak" dedi.

Ziyaret, Gerze Belediye Başkanlığı hizmet binasının girişinde gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekiminden sora sonra erdi. 

Editör: Vitrin Haber