Sinopspor Teknik Direktörlüğü’ne Sebahattin Akbayrak ve Yardımcılığına Ayhan Alemdaroğlu’nun getirilmesinin ardından ihtiyaç tespit edilen bölgelere transferler hız kesmeden devam ediyor.

Transferin gerçekleşmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Güray Akaoğlu  “Sinopspor kulübüne göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluk yolunda kulübümüz için elimden gelenin fazlasını yapacağım. 3. Lig yolunda şampiyon kadroda yer alacak olmak benim için büyük bir gururdur. Transferimin gerçekleşmesine vesile olan Maden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Maden başta olmak üzere, Kulüp Başkanımız Ayhan Özhan ve Sportif Direktörümüz İbrahim Akkoca’ya teşekkür ederim” dedi.

Güray Akaoğlu kimdir?
20 Haziran 1995 İstanbul Bahçelievler doğumlu olan Güray Akaoğlu,  2005 yılında Haznedarspor’da futbola başladıktan sonra Altınovaspor, Fenerbahçe, Türkoğlu Belediyespor, Beşikdüzüspor, Karabiga Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Aliağa Futbol A.Ş.’nin formalarını giydikten sonra geçtiğimiz sezon Yalova Kadiköyspor’a transfer olmuştu. Başarılı orta saha oyuncusu Güray Akaoğlu sezon sonuna kadar Sinopspor formasını terletecek.
Editör: Vitrin Haber