Gerze Belediyespor Kulübü Sosyal Tesisleri açıldı.

Açılışa, Kaymakam Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Murat Özcan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, Gerze Belediyespor As Başkanı Dr. Hakan Uzun, Kulüp Başkanı Ahmet Aydın, Basın Sözcüsü Uğur Sağır, CHP İl Başkanı Mustafa Acun, sporcular ve davetliler katıldı.

Kaymakam Bülent Bayraktar, spora verilen katkıların büyük önem arz ettiğini belirterek tesisin açılışında katkı ve desteği olan herkese teşekkür etti. Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, ilçede sporcuları destekleyerek gençleri spor yapmaya teşvik ettiklerini söyledi.

1970’li yıllardan bu yana sporun içinde olduklarını ifade eden Belovacıklı, "1970 yılında kurulan Gerze Köşk Spor ile çıkılan yolda 1985 yılında isim değişikliği ile Gerze Esnaf Spor daha sonra 2011 yılında son ismini alarak Gerze Belediyespor olarak yola devam etmektedir. Renkleri Siyah - Beyaz olan kulübümüz bünyesinde futbol, judo, tekvando, hentbol branşları barındırmaktadır. Gerze Belediyespor Kulübü binasını yenileyerek açılışını yaptık. Kulübümüzün öncelikli amacı gençlerimize spor yapma şansı vermek ve branşlarda çeşitliliği sağlamaktır. Ayrıca lisanslı sporcu sayımız tekvando 25, judo 50, futbolda ise 75’tir" dedi.

Belovacıklı, tesisin yenilenmesinde katkı ve desteklerinden dolayı Av. Ramazan Ütük’e plaket takdim etti.
Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri tesisi gezdi.
Editör: Vitrin Haber