Ayancık Gençlik Merkezi İlçe Kaymakamı Sayın Suat Yıldız’ı Makamında Ziyaret Etti

 

Ayancık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cengiz Keskin, Ayancık Gençlik Merkezi Müdürü Murat Aktaş, Gençlik liderleri ve Gençlik Merkezi üyeleri kaymakam Suat Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette Gençlik Merkezi çalışmaları hakkında Kaymakam Yıldız’a bilgiler veren Ayancık Gençlik Merkezi Müdürü Murat Aktaş; “Gençlik Merkezi’nin temel amaçları arasında, gençlerin boş zamanlarını daha aktif değerlendirmeleri, sosyal sorumluluk çalışmaları, ücretsiz kurslar, kültürel geziler ile gençlik kampları yer almaktadır” dedi.

Ayancık Gençlik Merkezi liderleriyle ve Gençlik Merkezi üyeleriyle tek tek konuşan Ayancık Kaymakamı Suat Yıldız ziyaretten dolayı gençlik merkezi ekibine teşekkür etti. Öğrencilere, derslerine çalışmaları gerektiğini, boş zamanlarını iyi değerlendirmelerini; kitap okumalarını, gazete okumalarını, gündemi takip etmeleri gerektiğini söyleyen Yıldız; “Sağlıklı bir yaşam için günde bir saat spora vakit ayırmanızı tavsiye ediyorum. Gençlik Merkezi’nde boş zamanlarınızı verimli bir şekilde değerlendirebilme imkanınız var. Burayla olab bağınızı asla koparmayın” dedi.

Editör: Vitrin Haber