Boyabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından bir yıl önce açılmış olan Boyabat Tekvando Okulu sporcuları Türkiye Taekwondo Federasyonu kuşak sınav talimatlarına göre 2018 Yılı 3. Dönem Kuşak sınavı, Boyabat Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılarak başarılı sporcular belirlendi.

Sınavda başarılı olan sporculara belge ve kuşakları İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Boyabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne Faruk Erdem, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Usta, Boyabat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Cihan Tosunoğlu ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.  

Boyabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne Faruk Erdem, başarı belgeleri ve kuşakların verilmesi sırasında yaptığı açıklamada "İlçemiz Boyabat'ta yaklaşık olarak bir yıl önce uluslararası tekvando hakemi ve antrenörü olan Barış Tosun ve ilçe gençlik spor müdürlüğünce geleceğin Türk Milli Taekwondo takımına ülkemizde ve dünyada başarılar kazandıracak, temelden gelen Boyabat Tekvando Okulu sabırla, aşkla ve azimle çalışmalarına devam etmektedir. Çok yetenekli ve milli olacak bir çok tekvando sporcusu bu salonlardan yetişecektir. Başarılı olup bu gün başarı belgelerini alan sporcularımızı yakın zamanda ulusal tekvando arenasında görmeye başlayacağız. 2-3 yıl içerisinde okulumuzdan milli takım düzeyinde sporcularımızın çıkacağına inanıyorum" ifadelerinde bulundu. Velilerin de katılım ve ilgisinin görüldüğü program, hatıra fotoğraflarının çekimiyle sona erdi.
Editör: Vitrin Haber