Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığının 2014 yılı faaliyet programında yer alan “Atletizm Geliştirme Projesi” kapsamında, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzce düzenlenen atletizm müsabakaları tamamlandı. Yarışlarda dereceye giren sporcular Çorum İlinde yapılacak olan grup müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Akliman Sahil Yolu Mevkiinde yapılan müsabakalara 2000-2001-2002-2003 doğumlu kız ve erkeklerden toplam 130 sporcu katıldı. Sporcular derece elde edebilmek için kıyasıya mücadele ettiler. Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ramazan Yılmaz,  müsabakalar sonrasında sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek Çorum İlinde yapılacak olan grup müsabakasında başarılar diledi.

Çekişmeli ve heyecanlı geçen müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara madalyaları; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ramazan Yılmaz, Erfelek İlçe Müdürü Vekili Hasan Çınar, Boyabat İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik, Durağan İlçe Müdürü Vekili Mustafa Kızılırmak, Türkeli İlçe Müdürü Cevdet Şahin, Atletizm İl Temsilcisi İbrahim Tortop, Antrenörler ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi.

Editör: Vitrin Haber