Sinop MODİ Spor Bilardo eğitim merkezinde MODİ Spor Kulübü Başkanı ve Türkiye Bilardo Federasyonu yönetim kurulu üyesi Nurettin Karakurt nezaretinde verilen eğitimler hafta içi her gün saat 11.00-13.00 arasında gerçekleştiriliyor.

Konsantrasyon ve odaklanmada problemi olan gençlerin bilardo sporu ile bu sorunu çok daha çabuk aştığını belirten ve eğitime gelen çocuklarımız sanal oyun yerine gerçek oyunla sosyalleştiklerini söyleyen MODİ Spor Kulübü Başkanı ve Türkiye Bilardo Federasyonu yönetim kurulu üyesi Nurettin Karakurt, bilardo sporunun önemine değindi. Karakurt; “Yaz spor okullarına gelen öğrencilerimiz özellikle fizik, matematik, geometri ve konsantrasyon dörtlüsünü bilardo oynarken daha çok geliştirme imkanı buluyor. Ayrıca spor yaşantısına devam eden çocuklarımız eğitim hayatında da bunun artısını yaşıyor ve derslerinde başarıl oluyor” dedi.

Sinop genelinde verilen bilardo eğitimlerine gösterilen ilginin kendilerini memnun ettiğini ifade eden Karkurt; “Bu yıl Sinoplu bilardocularımızın almış olduğu başarıları medyadan takip eden sporcu velilerimizin yaz spor okullarına göstermiş oldukları yoğun ilgi bizleri oldukça memnun etti. Yaz boyunca devam edecek eğitimlerimizde başarılı öğrencilerimizi lisanslayarak Sinop’a sporuna kazandırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Editör: Vitrin Haber