2013-2014 sezonu Sinop lig gurup maçlarında sezonun son gurubuna sıra geldi. Büyükler A takımlarda Sinop Spor BAL ligine katılmaya hak kazandı.

Alt yapı guruplarında U-17 gurubunda Özel İdare Spor, U-15 ve U-14 de Ayancık Belediye Spor kupalarını aldılar. 2012-2013 sezonun da U-13 ligin de Şampiyon olan Ayancık Belediye Spor yeni sezon için çalışmalarını sürdürüyor.
 U-19 ve U-16 da katılım 2 takım olarak kaldığından gurup maçları oynanmayacak. U-19 da ve U-16 da Sinop Spor ve Ayancık Belediye Spor haricin de müracaat eden takım bulunmuyor. U-13 liginin 8 takımla 2 gurup halinde başlaması için fikstür çekildi.

A gurubunda Ayancık Belediye Spor/Sinop Spor/Gerze Spor/Türkeli Belediye Spor yer alırken B gurubunda Özel İdare Spor/Gerze Belediye Spor/Abana Spor/Boyabat Çeltik Spor takımları yer aldı. A gurubundan önce Sinop Spor ardından Türkeli Belediye Spor ligden çekildi. B gurubundan Özel İdare Spor A gurubuna alınarak üçerli takım olarak lig 20 Nisan Pazar günü başlayacak. 3 sezondur alt yapıda 5 gurupta olumlu ve başarılı adımlarla ilerleyen Ayancık Belediye Spor U-13 de ilçeyi temsil etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Editör: Vitrin Haber