Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Sinop Okul Spor Faaliyetleri Organizasyonu programında yer alan A Genç Kız Voleybol İl Birinciliği müsabakaları Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda oynanan Final Müsabakaları ile sona erdi.

Oldukça çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda; Sarı Saltuk Anadolu Lisesi 1., Boyabat Türk Telekom Fen Lisesi 2., Boyabat Türk Telekom Fen Lisesi 3., Sultan Hatun MTAL 4. Ve Boyabat İbni Sina MTAL 5. Oldu. 
Müsabakalarda dereceye giren okul takımlarına ve sporculara ödülleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ramazan Yılmaz, Sarı Saltuk Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Öztürk, Okul Sporları İl Temsilcisi Çiğdem Demir ve Voleybol İl Temsilcisi Gülseren Avşar, tarafından takdim edildi. 

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ailesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ailesi olarak A Genç Kız Voleybol İl Birinciliği müsabakalarına katılan tüm okullarımıza teşekkür ediyor ve ilimizi gruplarda temsil edecek Sarı Saltuk Anadolu Lisesi‘ ne başarılar diliyoruz.

 
Editör: Vitrin Haber