Fenerbahçe Spor Kulübü Sinop Şubesi 1. genel kurulu yapıldı. Kurulda kurucu başkan İ. Ertan Gümüş güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi. 

Şube merkezinde gerçekleştirilen genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Faaliyet ve gelir-gider raporlarının okunması ardından seçimlere gidildi. Seçimlere tek liste giren mevcut Başkan Ertan Gümüş tekrar başkanlığa seçildi. 

Yapılan seçimler ardından tüm üyelere teşekkür eden Başkan Ertan Gümüş, Sinop Fenerbahçeliler Derneği olarak 2001 yılından bu yana faaliyet gösterdiklerini, 6 ay önce de Fenerbahçe Spor Kulübü Sinop Şubesi'nin tüm il genelinde faaliyetlerine başladığını hatırlattı. 

Dernek çalışmalarının gönül işi olduğunu dile getiren Ertan Gümüş, "Şubemizin açılışının 6. ayını doldurması sebebiyle 1.Genel kurulunu yapmak üzere toplandık. Bizlerde yönetim kurulu ve dernek üyeleri arkadaşlarımızla birlikte gönül birliği yaparak Sinop Fenerbahçeliler Derneği adına spor faaliyetleri dışında birçok etkinlikler yaptık . Fenerbahçe spor kulübümüzün hedef 1.milyon üye projesi kapsamında almış olduğu karar neticesinde Sinop ilimize her alanda daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Fenerbahçe spor kulübü Sinop Şubesini kurduk bu amaçla taraftarlarımızı kulübe üye yaparak hem kulübümüz kazanıyor hem de Sinop kazanıyor , yine kulübümüzün almış olduğu karar çerçevesinde Sinop pilot bölge oldu. Konuyu açarsak halı saha, yüzme havuzu, teniz kortu, basket sahası ,voleybol sahası ,çocuk oyun parkları ve dinlenme tesisini içeren spor kompleksi yapılacak bu bağlamda 1 milyon üye kapsamında üye yaparak aynı zamanda Sinop ilimize spor tesisi kazandırmış olacağız. Ne kadar üye yaparsak şubemiz güçlü olur ve sesimiz daha kuvvetli çıkar. Geçtiğimiz ay içerisinde Fenerbahçe spor kulübü yönetim kurulu üyemiz Sayın Turhan Şahin şubemizi ziyaret ederek yapılacak spor tesisi hakkında yer ve görüş alışverişinde bulundu ,aynı zamanda Sinop Belediye Başkanı Sayın Baki Ergül’ü makamında ziyaret ederek tanışma ve spor tesisi hakkında karşılıklı konuşmalar yaptık. En kısa zamanda gerekli arsayı bularak tesis inşaatına başlamak istiyoruz" dedi.

Bu arada Ertan Gümüş başkanlığında oluşan yeni yönetim şöyle; "Şube Yönetim kurulu Asil; Salim Akbaş, Murat Gökmen, Kamil Ekrem Abalı, Cafer Sadık Dolgun, Yedek üyeler; Akın Kaya, Osman Onur, Derya Kökdemir, Sedat Çınar ve İlyas Köklü. Şube Denetim Kurulu Asil; Doğaner Bozoğlu, İrfan Sivri, Halil İbrahim Baş. Yedek üyeler; Talat Ekici, Halit Fidan ve Hüseyin Tural"

Editör: Vitrin Haber - Gülay Yıldırım Kavak