Türk Kızılay’ı ile Fenerbahçe Spor Kulübü organizesinde “Fenerbahçe Sen Çok Yaşat” sloganıyla düzenlenecek olan kan bağışı kampanyasına Fenerbahçe Spor Kulübü Sinop şubesi de destek verecek. İstanbul merkezli düzenlenecek olan kampanya ile kan bağışı konusunda farkındalık oluşturmak için örnek bir projeye imza atacaklarını söyleyen Fenerbahçe Spor Kulübü Sinop Şubesi Başkanı Ertan Gümüş, tüm Sinopluları 29 Ekim tarihinde ülkemizin yıllık kan ihtiyacının karşılanmasına destek vermek amacıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılmaya davet etti. Gümüş; “Sahip olduğu tüm branşlarda zirve için mücadele eden kulübümüz, sadece sportif yönüyle değil, ülkemizde öncülük ettiği sosyal sorumluluk projeleriyle de Türkiye ve Avrupa’da örnek bir kulüp olmaya devam ediyor.

Köklü geçmişi ve gelenekleriyle, ülkemizin yıllık yaklaşık 2 milyon 500 bin ünite kan ihtiyacının tamamına yakınını gönüllü kan bağışçılarının desteğiyle sağlayan Kızılay ile kulübümüz, son derece önemli bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.
Kulübümüz ve Kızılay, taraftarlarımızı, ülkemizin yıllık kan ihtiyacının karşılanmasına destek vermek, 18-65 yaş arası sağlıklı olan tüm bireyleri gönüllü ve düzenli kan bağışçısı olmaya teşvik etmek amacıyla kan bağışında bulunmaya davet ediyor” dedi. 
Fenerbahçe Spor Kulübü Sinop Şubesi Başkanı Ertan Gümüş, kan bağışı kampanyasına destek vermek isteyenleri 29 Ekim 2016 Cumartesi günü, 13.00-17.00 saatleri arasında Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Kızılay Kan Merkezine beklediklerini ifade etti. 
Editör: Vitrin Haber