Fenerbahçe Spor Kulübü Sinop Şubesi düzenlediği Hedef 1 Milyon Üye Koordinasyon Toplantısı ile Şube yönetim kurulları ve Üyeleriyle bir araya geldi. 

Fenerbahçe Kulübünün üye sayısıyla dünyanın en büyük kulübü olma hedefi ile hayata geçirdiği Hedef 1 Milyon Üye projesi kapsamında yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıya Şube Başkanı Ertan Gümüş, Şube Yönetim kurulları üyeleri ile üye adayları katıldı. 

Şube toplantı salonunda gerçekleştirilen Hedef 1 Milyon Üye Koordinasyon Toplantısı’nda konuşan Fenerbahçe Spor Kulübü Sinop Şubesi Başkanı Ertan Gümüş, Fenerbahçe'yi bugüne kadar hiç yalnız bırakmayan büyük Fenerbahçe'nin büyük taraftarlarını, sevdalarını bir adım daha ileri taşımak için Fenerbahçe ailesinin resmi üyesi olmaya davet etti. 

Tüm taraftarlara Hedef 1 Milyon Projesine destek olma çağrısında bulunan Gümüş; “Üye sayısıyla ve mali yapısıyla dünyanın en büyük kulübü olmayı hedefleyen Fenerbahçe Spor Kulübü, Fenerbahçe'ye resmen üye olabilmek için taraftarlarına önemli bir fırsat sunuyor. Ben bir kez daha Fenerbahçe'nin geleceğinde söz sahibi olmak ve en önemlisi, Fenerbahçe'nin büyüklüğünü görmesi gerekenlere göstermek için tüm Fenerbahçe sevdalılarını Fenerbahçe'nin resmen bir üyesi olmaya davet ediyorum” dedi. 

Toplantıda, Kulüp çalışmaları ve Hedef 1 Milyon Üye projesine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca geleceğe yönelik projelerin tartışıldığı toplantıda, verilecek destekler ile ilgili görüş ve öneriler dile getirildi. Sinop il yöneticilerine ziyaretler planlandı. Toplantıya katılan Üye adaylarının üyelik formları dolduruldu. 
 
Editör: Vitrin Haber