Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Üyeliği, Hedef 1 Milyon Üye Projesi ve Fenerbahçe Yandex projeleri hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Hedef 1 Milyon Üye Satış Yöneticileri Sema Yula ve Ebru Yüksel Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Üyeliği, Hedef 1 Milyon Üye Projesi ve Fenerbahçe Yandex projeleri hakkında bilgilendirme ve üyelik başvurusu işlemleri yapmak üzere Sinop’a geldi.

Fenerbahçe Kulübünün üye sayısıyla dünyanın en büyük kulübü olma hedefi ile hayata geçirdiği Hedef 1 Milyon Üye projesini desteklemek ve  Fenerbahçe Yandex projeleri hakkında bilgilendirme yapmak üzere Sinop’a gelen Fenerbahçe Spor Kulübü Hedef 1 Milyon Üye Satış Yöneticileri Sema Yula ve Ebru Yüksel, Fenerbahçe Spor Kulübü Sinop Şubesinde, şube yönetimi ve Fenerbahçe taraftarları ile bir araya geldi. Fenerbahçe Spor Kulübünden Fenerbahçe Yandex ve Hedef 1 Milyon üye projesi ile ilgili çalışmalar yapmak üzere Sinop’a geldiklerini söyleyen Fenerbahçe Spor Kulübü Hedef 1 Milyon Üye Satış Yöneticisi Sema Yula, ziyaret kapsamında Fenerbahçe Yandex’in tanıtımını yaparak etkin bir şekilde kullanımını sağlamak ve Hedef 1 Milyon Üye projesine destek olmak amacıyla üye kayıtları yapmayı amaçladıklarını söyledi. Yula; “Sinop merkezin dışında ilçelerimize de ziyaretlerimiz olacak. Sinop’ta göz ardı edilemeyecek bir Fenerbahçe taraftarı potansiyeli var. Tabi sadece takımın taraftarı olmak yetmiyor. Biraz daha destek olunması gerekiyor. Herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. En azından Fenerbahçe taraftarlarından Fenerbahçe Yandex uygulamasına destek olmalarını rica ediyoruz. Telefonlarımıza ve bilgisayarlarımıza Fenerbahçe Yandex uygulamasını yükleyerek ve günde en az 60 tıklama yaparak Fenerbahçe’ye yılda en az 60 dolar kazandırabiliriz” dedi. 
Fenerbahçe'yi bugüne kadar hiç yalnız bırakmayan büyük Fenerbahçe'nin büyük taraftarlarını, Sevdalarını bir adım daha ileri taşımak için Fenerbahçe ailesinin resmen bir üyesi olmaya davet eden Fenerbahçe Spor Kulübü Sinop Şubesi Başkanı Ertan Gümüş, tüm taraftarlara Hedef 1 Milyon Projesine destek olma çağrısında bulundu. Gümüş; “Sema hanımın da söylediği gibi Fenerbahçe’mize Sinop’umuzda gerçekten gönülden bağlı çok sayıda taraftarımız var. Şubemizde Fenerbahçeli dostlarımızla sürekli bir araya geliyor ve takımımız için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Şube yönetimi olarak üye çalışmalarımız devam ediyor. Bugün bizim bu çalışmalarımıza destek olmak amacıyla kulübümüzden çok değerli temsilcilerimizi ağırlıyoruz. Nasip olursa il merkezinde olduğu gibi ilçelerimizde de bu çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Üye sayısıyla ve mali yapısıyla dünyanın en büyük kulübü olmayı hedefleyen Fenerbahçe Spor Kulübü, Fenerbahçe'ye resmen üye olabilmek için taraftarlarına önemli bir fırsat sunuyor. Ben bir kez daha Fenerbahçe'nin geleceğinde söz sahibi olmak ve en önemlisi, Fenerbahçe'nin büyüklüğünü görmesi gerekenlere göstermek için tüm Fenerbahçe sevdalılarını Fenerbahçe'nin resmen bir üyesi olmaya davet ediyorum” dedi. 
Yeni üye kayıt işlemlerinin de gerçekleştirildiği toplantıda kulübe üye olan Fenerbahçe taraftarı Sinoplu genç girişimci Arca Uysal Fenerbahçe taraftarı olmanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi. Kendisi için Fenerbahçe sevdasının maddiyatla ölçülmesinin imkansız olduğunu belirten Uysal; “Kulübümüze destek olmak için yöneticilerimizin genelde yaptığı çalışmalara bizlerde taraftarlar olarak yerelde destek olmaya çalışıyoruz. Bu anlamda gerek Hedef 1 Milyon Projesi ve Fenerbahçe Yandex Uygulamasının etkin bir şekilde kullanımın yaygınlaştırılması, gerekse kulübümüzün Sinop’ta kurmayı planladığı tesislerde ihtiyaç duyulan desteği her zaman için vermeye hazırız” dedi. 
Editör: Vitrin Haber