Fenerbahçe Spor Kulübünün İstanbul’da 15 dernek ve şube başkanlarının katılımıyla yapmış olduğu toplantıya Sinop Dernek ve Sinop Şubesini temsilen Başkan Ertan Gümüş katıldı. 

Sosyal etkinliklerle ilgili istişarelerin yapıldığı toplantıda; Başkan Gümüş, Sinop’ta Hedef 1 Milyon Üye Çalışmaları kapsamında 2017 yılında hız kesmeden devam eden üyelik kayıtlarına ve sosyal projelere 2018 yılında da hız kesmeden devam edeceklerini ifade etti. 
Toplantı sonrasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile özel bir görüşme yapan Fenerbahçe Sinop Şubesi Başkanı Ertan Gümüş, Başkan Yıldırım’a bir tablo hediye etti. 

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile yaptıkları görüşme hakkında bilgi veren Başkan Gümüş, yapılan karşılıklı görüşmelerde Fenerbahçe Spor Kulübünün başlatmış olduğu 1907 okula 1907 pota projesi kapsamında Sinop il ve ilçelerinde yürütülen çalışmaları değerlendirdiklerini söyledi. 

Gümüş; “Sayın başkanımızla Sinop’umuzda yürüttüğümüz çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Bunlardan bir tanesi Fenerbahçe Spor Kulübünün başlatmış olduğu 1907 okula 1907 pota projesi. Bu proje kapsamında Sinop il ve ilçelerinden toplam 11 pota yapacağımızı bildirdik. Bu bağlamda daha önce tespit edilen okullar için potalar gelmiş ve hemen pota montajları yapılmıştır. Bu Okullar Sinop Merkez Cumhuriyet İlkokulu, Fatih ilkokulu, Tangal İlkokulu, Boyabat Uygur İlkokulu, Türkeli Anadolu Lisesi, Türkeli Akçabük Ortaokulu ve Sinop Merkez Barış Manço park yanındaki alana kurulumlar yapılmış olup okullara pota başına 2 şer adet basketbol topu da verilmiştir” dedi.

Fenerbahçe Sinop Şubesi Başkanı Ertan Gümüş, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Sinop’ta yapılacak yatırımların açılışlarını yapmak üzere Sinop’a geleceğini söyledi. 
 
Editör: Vitrin Haber