Türkiye Kürek Federasyonu’nun (TKF) Orhangazi Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı işbirliğinde düzenlediği 1. Orhangazi Kupası Deniz Küreği Yarışları tamamlandı. 

Orhangazi Kaymakamı M. Selman Yurdaer, İznik Kaymakamı Murettin Kakilli, Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Özer, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven ve vatandaşlarının takip ettiği yarışlar 8 kategoride gerçekleştirildi.

Yarışlara Şişecam Çayırova, İznikspor, Türk Balıkadamlar, Fenerbahçe, Sinop Karadeniz Yelken, Galatasaray, Sakaryaspor, Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü takımları katıldı.

Sinop'tan yarışlara katılan Emre Demirkol'un kendi kategorisinde 3.cü olduğu 1. Orhangazi Kupası Deniz Küreği yarışlarının takım kupa sıralamasında; Şişecam Çayırova 37 puan ile birinci, Fenerbahçe 25 puan ile ikinci, Türk Balıkadamlar 14 puan ile üçüncü, Galatasaray 12 puan ile dördüncü, İznikspor 8 puan ile beşinci, Sinop Karadeniz Yelken 6 puan ile altıncı, Gebze Yük. Teknoloji Enstitüsü 1 puan ile sonuncu oldu.
Editör: Vitrin Haber