Dünyanın en iyi 16 bilardocusunun katılımı ile İspanya’da yapılan Gençler Dünya 3 Bant Bilardo Şampiyonasında dünya 2. si olan, ayrıca İtalya’da yapılan Gençler Avrupa 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda Avrupa 2. liğinin de sahibi olan Ömer Karakurt CHP Grubu tarafından ödüllendirildi.

Törende konuşan CHP Grup Başkan Vekili Abdullah Batur; "Ömer Karakurt Bu ödülleri elbette kendi yeteneği ve emeği ile kazandı. Ama biliyoruz ki bu başarıların arkasında anne - babasının sonsuz desteği ve emeği vardır. Onlara da ayrıca teşekkür ediyoruz. Bilardo sporu Avrupa’nın en seçkin 5 branşı arasında yer almaktadır. Sinop Bilardo İl Temsilciğinin bütün çalışmalarına ve başarılarına rağmen hak ettiği gündeme sahip olmaması, Sinop’un spor alanında bir kaybıdır. 

Bildiğimiz gibi bilardoda 3 önemli unsur var. Duruş-Tutuş-Vuruş. Bu 3 unsuru mükemmel ahenk ve yeteneği ile birleştirerek toplara yön çizen Sayın Ömer Karakurt’a bilardo otoriteleri  'Bilardonun Yeni Prensi' diyor" diye konuştu.

Törene CHP Sinop İl Başkanı Mustafa Acun ile İl Genel Meclisi CHP Grubu üyeleri ile Merkez İlçe CHP Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Funda Akalın katıldı. 
Editör: Vitrin Haber