Türkiye Futbol Federasyonu Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik'i makamında ziyaret etti.
Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven'e ziyareti sırasında, Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (ASKF) Şener Aydın ve Sinop Amatör Spor Kulüpleri Başkanı (ASKF) Ayhan Özhan eşlik etti. 

Sporun, özellikle futbolun gençleri kötü alışkanlıklardan korumadaki etkisinin de konuşulduğu ziyarette İbrahim Güven; Türkiye Futbol Federasyonu’nun özerk yapıya kavuşmasından sonra faaliyetlerinde gözle görülür düzelmeler olduğunu söyledi.

Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven; “Türkiye Futbol Federasyonu Samsun Bölgesi’nin Samsun’da olması bizim ve Sinop’ta ki amatör kulüpler için bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Önceki yıllarda lisanslarımızı yaptırmak için Trabzon’a gidiyorduk. Lisanslarımızı Samsun’da yaptırmamız kulüplerimiz adına avantaj olduğunu düşünüyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sinop İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ise; "Sinop’ta birlik ve beraberliğin yaşatılması adına önemli çalışmalar yapılmaktadır. İlimizin kalkınması sporun yaşatılmasıyla da olacaktır" diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber