SİNOPSPOR yöneticisi ve aynı zamanda Basın sözcüsü olan Mete Çağdaş, taraftarlara seslenerek,” Kaş yapayım derken göz çıkartmayın “dedi.

Taraftarların aşırı gösterilerden kaçınması gerektiğini belirten Mete Çağdaş “ Kesinlikle tribün içersinde meşale yakmak yasaktır. Gurup oluşturarak hakeme sövmek, sahaya pet şişe atmak, çakmak, kalem, silgi, bozuk para vs. gibi araçları kullanarak sahaya fırlatmak Sinopspor’a büyük maddi cezalar getirecektir. Bu konu da futbol federasyonu tarafından kulübümüze uyarı yapılmıştır. Zaten ekonomik sıkıntı içinde parasızlıkla mücadele eden takımımıza yapılacak en büyük kötülük bu olur.

Ziraat Türkiye kupası karşılaşmasında kazandığımız 3 kuruş da cezalara gitmesin. Gerçek Sinopspor taraftarı bunu zaten yapmaz.”diyen, Çağdaş “ Yapan bu şehre ihanet eden haindir. Sinopspor’a komplo kuran bir gurubun elamanıdır gözü ile bakılır ki bunu yapan olursa tarafımızdan Tüm Sinop kamuoyuna fotoğrafları ve görüntüleriyle tanıtılacak ve içimizden dışlanması sağlanacaktır aynı zamanda hakkında savcılığa da suç duyurusunda bulunulacaktır.”dedi.

9 yıllık hasretin bu sene sona ereceğini ve Sinopspor’un ligi şampiyon olarak bitirip 3.lige çıkacağını belirten Mete Çağdaş “ Ama bunda elbette oyuncularımızın yanında taraftarlarımızın da çok büyük katkısı olacak. Biz taraftarlarımızdan centilmenlik bekliyoruz. Oynanan futbol kötü olabilir takım o gün gününde olmayabilir. Ya da hakemler taraf tutup sizin sabrınızı zorlayabilir İşte önemli olan burada böylesi bir durumda metanetli olmak, sabrınızı korumaktır. Böylesine önemli bir durum hasıl olduğundan taraftarlarımızı yönlendirecek tribün liderlerini tespit ettik. Onların dışında hareket edenleri saha dışına çıkartmak mecburiyetinde kalmayız inşallah.”diyerek, taraftarların kulübün uyarılırını dikkate alacaklarına inandıklarını belirtti.

Editör: Vitrin Haber