Türkiye Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turu maçları kapsamında bugün Sinopspor kendi sahasında Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak. 

Türkiye Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turu maçları bugün yapılacak. Eleme turunda, bu sezon profesyonel liglerde takımı bulunmayan 30 ilden, Bölgesel Amatör Lig’de yer alan 30 takım mücadele edecek. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak müsabakalarda, rakiplerini eleyen 15 takım bir üst tura çıkmaya hak kazanacak. 

Türkiye Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turu maçları kapsamında Sinopspor'da Dokuzoğlu Stadyumunda saat 16:00'da Çankırı Belediyespor ile karşılaşacak. 

Tüm Sinoplular davetli
Tüm Sinopluları maça davet eden Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhan Özhan; "Bütün taraftarlarımızı, Sinop halkını, Sinop'ta yaşayan herkesi, Sinopsporumuzu desteklemeye davet ediyoruz. Takımımız Ziraat Türkiye Kupasında ilk kez sahaya çıkacak. Yönetim kurulu, teknik ekip ve sporcularımızla hazırlıklarımızı yaptık. İnşallah sporcularımız yüzümüzü güldürecek. Kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bundan sonraki turda ve ayın 20'sinden sonra başlayacak BAL liginde Sinop'u en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi. 

Bu arada Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhen Özhan ve yönetim kurulu üyeleri Sinop protokolünü makamlarında ziyaret ederek bu gün yapılacak maça davet etti. Özhan, Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner ve Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kayam'ya Sinopspor forması hediye etti. 




Editör: Vitrin Haber