Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Nevşehirspor’da sezona başlayan ardından ÇAL Belediyespor’a transfer olan sağ kanat oyuncusu Burak Mete akşam saatlerinde geldiği Sinop’a, kendisini bir yıllığına mor-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

Nevşehirspor formasıyla 9 maça çıkıp 1 de gol atan sağ kanatta forma giyen Burak Mete 2017-2018 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 4. Grubun şampiyon adaylarından Sinopspor formasını terletecek.

Transferin gerçekleşmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Burak Mete, “Sinopspor kulübüne göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluk yolunda kulübümüz için elimden gelenin fazlasını yapacağım. 3. Lig yolunda şampiyon kadroda yer alacak olmak benim için büyük bir gururdur. Transferimin gerçekleşmesine vesile olan Maden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Maden başta olmak üzere, Kulüp Başkanımız Ayhan Özhan ve Sportif Direktörümüz İbrahim Akkoca’ya teşekkür ederim” dedi.

Burak Mete kimdir?
19 Ocak 1993 İstanbul Fatih doğumlu olan Murak Mete, 2005 yılında Altınyıldızspor’da futbola başladıktan sonra İstanbulspor A.Ş., Büyükçekmece Belediyespor, Armutlu Belediyespor, Yenibosna ve Kozlu Belediyespor’un formalarını giydikten sonra geçtiğimiz sezon Kayseri Şekerspor’a transfer olmuştu. Başarılı kanat oyuncusu sonrasında 68 Aksaray Belediyespor formasını giymişti. Nevşehirspor’a ve ardından ÇAL Belediyespor’a transfer olan Mete sezon sonuna kadar Sinopspor formasını terletecek.

Burak Mete’nin Türkiye Kupasında 3 maçı, DSGL’de 11 maçı 1 golü, BAL’da 89 maçı 16 golü, 3. Ligde ise 12 maçı bulunuyor.
Editör: Vitrin Haber