Bu yıl Amatör 1’ci küme Sinop ligi şampiyonu olarak iller arası Bal Ligi’nde Sinop’u temsil edecek olan Ayancık Spor’a katkı amacıyla İstanbul’da ki Ayancıklı iş adamları düzenlenen yemek organizasyonunda bir araya geldi. 

İstanbul’da Tenis Eskrim Dağcılık Kulübü’nde (TED) Prof.Dr. Azmi Hamzaoğlu önderliğinde Ayancık Spor Başkanı Taylan Mithat Övet ve yönetim kurulu tarafından gerçekleştirilen programda birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

Samimi bir sohbet ortamının yaşandığı gecede Ayancık Spor için yardım toplandı. Açılış konuşmasını yapan Başkan Taylan Övet, 1931 yılında kurulan, Ayancık Spor’un günümüze kadar faal kulüp anlayışını başarı ile temsil ettiğini söyledi. Taylan Övet; “Tarihinde sadece futbol olmayan Ayancık Spor, bir spor kulübü olarak her branşta faaliyetlerini yıllar içersinde gösterdi. 

Ancak Ayancık Spor, ekonomik olarak bütçe darlığından sadece futbol ile günümüze kadar çınar ağacı gibi gövdesi ve dalları ile herkesin takdirini kazandı. 81 yıllık tarihi ve mütevazı bütçesi ile başarı dolu mazisi ile Sinop ilini temsil etmeye devam eden Ayancık Spor, bu sene Amatör 1. küme Sinop ligi şampiyonu olarak iller arası Bal Ligi’nde ilçeyi ve Sinop’u temsil etmek ile kalmayıp TFF tarafından ‘Türkiye’yi kucaklayan’ anlayışı paralelinde ilk defa Ziraat Türkiye kupasında ilimizi temsil edecek. Bu başarıların tesadüf olmadığını göstermek amacı ile mütevazı ekonomik bütçesini birazda olsun yükseltmek ve okyanusta bir bardak su olması adına bu geceyi tertip ettik” dedi. 

Yemeğe; AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu, TFF Genel Sekreteri Gazeteci-Televizyoncu Orhan Ertarhan, TSYD Onursal Başkanı Milliyet Gazetesi Spor Yazarı Atilla Gökçe, Milliyet –Vatan Gazeteleri Özel Proje Direktörü Reklamcı Adil Yıldız, Milli Futbolcu Volkan Aslan, SİAD başkan yardımcıları Rafet Orhan, Zeki Özünlü, AYKAD Başkanı Avukat Erdal Özcan, Pera Reklam Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Recep Övet, Pumalas Lastikleri Yönenetim Kurulu Başkanı Çetin Kurtuluş, Akın Mermercilik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akın ve Ortağı Tuncay Güngör, Fenerbahçe Spor Kulübü Haysiyet Divan Üyesi Avukat Doğan Kandemir, Bahçeşehir Üniversitesi Spor Bölümü Koordinatörü Kadir Haydar Sarıyor, Cemal Kocatepe, Murat Yavuz, Timur Gençali, Durmuş Can, A.Mithat Övet, Cihat Yavuz, İlker Meşe, O.Nejat Yavuz, Sedat Çınar, Mehmet Çetin, Mukadder Yıldırım, Yaşar Aksoy ve Burhanettin Atıcı gibi şeçkin iş adamları katıldı. 

Editör: Vitrin Haber