"Şehirler ve Kültürler Projesi" kapsamında; Boyabatlı 67 öğrenci Ankara ve Konya'ya gidiyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Şehirler ve Kültürler Projesi" kapsamında Boyabatlı 67 öğrenci Ankara ve Konya'ya gidiyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve Boyabat Kaymakamlığı desteğiyle Gençlik Merkezi koordinesinde yürütülen "Şehirler ve Kültürler Projesi" kapsamında ilçe merkezi ve köylerinden 67 kız ve erkek öğrenciler projeden yararlanıyor.

Kültürel paylaşım sağlanıyor
Projeye başvuruda bulunan 14-24 yaş arası Gençlik Merkezi üyesi gençler, Ankara ve Konya illerine misafir olacak. Proje ile genç bireyler arasında hoşgörü ve diyaloğun arttırılması, gençlerin farklı coğrafi bölgelerde yaşayan akranlarıyla tanışmaları, kaynaşmaları ve kültürel alışverişte bulunmaları amaçlanıyor.

Geziler 4 gün sürecek
Sinop ili ve ilçelerinden gelecek olan öğrencilerle birlikte kültürel gezilere katılma imkanı bulacak gençlerimiz, farklı kültürleri tanıma imkanı bulacak. 20 ve 25 Ağustos 2014 tarihlerinde gerçekleşecek gezilerden faydalanacak gençler, barınmadan seyahate kadar ücretsiz olarak faydalanabilecek. Gezi ve etkinlik programları 3 gece, 4 gün sürecek ve katılımcılar Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı faaliyetlerini sürdüren yurtlarda konaklayacak.

Editör: Vitrin Haber