Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Sinop Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol doğrultusunda, İl Yurtkur Spor Tertip Komitesi oluşturularak, alınan kararlar doğrultusunda Yurt Öğrencilerine Anket düzenlendi ve ilgi duydukları branşlar tespit edildi. Anket neticesinde 2017 Yılı Takvimine ( Bilek Güreşi, Bocce, Masa Tenisi, Futsal, Dart vb.) spor dalları dahil edildi. 

10 – 11 Ocak 2017tarihleri arasında Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlüğü Alaiye Yurt Müdürlüğünde A – B – C Bloklarında kalan Kız / Erkek KYK öğrencilerinin spora yönlendirilmesi ve ayrıca müsabakalar sonrasında gençlerin sürekli spor yapma bilinci ve kazanma hedefiyle Bilek Güreşi ve Bocce Turnuvası düzenlendi.

100 Öğrencinin katıldığı Bilek Güreşi ve Bocce Turnuvasına katılan öğrencilere katılım belgesi ve dereceye giren öğrencilere kupa ve madalya takdim edildi.
Dereceye giren Öğrencilere Katılım Belgesi, Madalya ve Kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Kazım Açıkbaş, Spor Şube Müdürü Ramazan Yılmaz tarafından takdim edildi. 

 
Editör: Vitrin Haber