Türkiye Bilardo Federasyonu MHK Başkanı Metin Çalmaz tarafından verilecek kurs 04 – 08 2017 tarihleri arasında MODİ Spor Kulübünde Gerçekleştirilecek. Bilardo Aday Hakemlik Kursuna 35 Hakem Adayı katılıyor.

Türkiye Bilardo Federasyon Başkanı Ersan Ercan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ramazan Yılmaz, MODİ Spor Kulübü Sahibi aynı zamanda Türkiye Bilardo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Karakurt Bilardo Aday Hakemlik Kursunun başlangıcında Hakem Adayları ziyaret etderek, başarılar diledi ve Hatıra Fotoğrafı çektirdiler.

Açılışta konuşan Türkiye Bilardo Federasyon Başkanı Ersan Ercan; kendi memleketinde yıllar sonra bilardo hakem kursunun açılmış olmasından büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Ercan; “Yıllar sonra İlimizde Bilardo Aday Hakemlik Kursunu açmak bizler için gurur verici , "İlimizde hakem sayımızda azalma olduğundan aday hakem kursu açıldı. Bu kurs sayesinde bilardo sporuna yeni hakemler kazandırıp, Bilardo sporunun daha yaygınlaşması, profesyonelce yapılması ve müsabaka sayını artırmak asıl amacımızdır. Bilardo Aday Hakemlik Kursunun açılmasında desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş’a ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ailesine Şahsım ve Federasyonum adına teşekkür ediyorum” dedi.


 
Editör: Vitrin Haber