Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden Sinopspor, lig öncesi yaptığı transferlerle taraftarın beklentisini yükseltmiş, ancak ilk olarak Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında karşılaştığı Bolu Spor’a yenilerek kupa hayallerine veda etmişti. Ardından mücadele ettiği Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta da beklentiyi karşılayamayan Sinopspor, son karşılaşmada Fatsa Belediyespor ile oynanan maçta da galibiyetle tanışamayarak mücadeleden 2-1 mağlup olarak ayrıldı. 

TRİBÜNLERDEN ÇEKİLİYORUZ
29 Ekim’de oynanan Fatsa Belediyespor mücadelesinde çifte bayram umudu yaşayan Kuzeyliler taraftar grubu alınan mağlubiyet sonrasında bir açıklama yaparak, her ortamda destekledikleri takımlarına sitem etti. Yağmur çamur demeden gerek iç sahada gerekse deplasmanda destekledikleri takımlarının, Sinop’un beklentisini karşılayamadığını belirten taraftar grubu, bazı şeyler yoluna girene kadar tribünlerden çekilme kararı aldıklarını açıkladı. 

Kuzeyliler taraftar grubu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “ 6. haftada oynanan Fatsa Belediyespor karşılaşmasından sonra tribünde haklı olarak oynanan oyuna ve mücadeleye bir taraftar olarak tepki gösterdik. Bazı Futbolculardan gördüğümüz muamele sonucunda şaşkınlığımızı gizleyemedik...
Yağmur, çamur, kar, kış demeden gerek kilometrelerce öte uzakta deplasmanda, gerek kendi sahamızda cebimizde karnımızı doyurabilecek para olmadan takım nerede biz orada dedik. Bizim verdiğimiz emeklere karşılık bu olayların başımıza gelmesi kabul edilemez !
Sinop tribünlerinin ateşleyici gücü olan kuzeyliler taraftar grubumuz bazı şeyler yoluna girene kadar tribünden çekilme kararı almıştır.
Diğer bildiriye kadar ne kendi sahamız ne deplasman olmak üzere maçlara gitmeme kararı alıyoruz.
Tribün ruhtur futbolcu beden. Sahada emek vermezsen tribüne olmaz giden.
O formayı herkes giyebilir fakat taşımak herkesin harcı değildir.
Tüm Sinop Halkı ve Spor Kamuoyunun bilgisine.
Editör: Vitrin Haber