Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün  düzenlediği  “Koşabiyorken Koş ve Yaşam Boyu Spor Etkinlikleri” projesine katılan bayanlar Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çeliki  ziyaret etti.
Atatürk Spor Salonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Aeorobic-Step Eğitimeni  Kevser Durgun Çelik nezaretinde spor etkinliklerine katılan 15 bayan, spor etkinlikleri nedeniyle Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’i ziyaret ederek teşekkür ettiler. 

Bayanları  makamında kabul eden Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, İl Müdürlüğü çalışmaları hakkında da bayanları bilgilendirdi.

Bir yıldır Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün sunduğu spor etkinliklerine katıldığını belirten 62 yaşındaki Emine Altıntaş isimli bayan, spor yapmaya başladıktan sonra yaşama sevincinin arttığını, kendisini 20 yaşında gibi genç hissettiğini ve mutluluğunun arttığını belirtti.

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’de, Sinoplu bayanların spor etkinliklerine gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, sağlıklı yaşam adına herkese spor yapma çağrısında bulundu.

Ziyaret ardından Sinop Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yakup Üçüncüoğlu’da bayanlara spor malzemesi dağıttı.