Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Basketbol İl Temsilciliğinin 2017 yılı faaliyet programında yer alan Kurum ve Kuruluşlar arası Basketbol Turnuvası Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen ödül töreni ile sona erdi.

3 Nisan – 10 Mayıs 2017 tarihleri arasında 8 Kurum ve Kuruluş takımlarının tek devreli lig usulüne göre oynadığı turnuvada; 1 . Sağlık Gençlik Spor Kulübü, 2 . Sinop Barosu, 3 . İş Bankası ve 4 . Sinop Üniversitesi oldu. 
Oldukça çekişmeli geçen müsabakalar sonrasında bir açıklama yapan Sağlık Spor Başkanı Kenan Aral, Turnuvayı namağlup olarak kapattıklarını tüm takımların iyi mücadele ettiklerini belirterek Turnuvaya katılan takımlara ve Turnuvayı Düzenleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür etti.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren Kurum ve Kuruluş takımlarına ödülleri; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Spor Şube Müdürü Ramazan Yılmaz, Sinop Üniversitesi Personel Daire Başkanı Zafer Akın, İş Bankası Müdürü Kazım Atılgan, Sağlık Gençlik Spor Kulübü Başkanı Kenan Aral, Basketbol İl Temsilcisi Sercan Korkmaz ve Baro Temsilcisi Aykut Cem Yalçınkaya tarafından takdim edildi.

 
Editör: Vitrin Haber