26 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da, tek liste ile seçimlere giren Başkan Ayhan Özhan, güvenoyu alarak tekrar başkanlığa geçildi.

Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen ASKF Olağan Genel Kurul’una spor kulüplerinin başkanları, temsilcileri ve ASKF delegeleri katıldı. 
Genel Kurul’un açılış konuşmasını gerçekleştiren Ayhan Özhan, amaçlarının geçmiş dönemde almış oldukları bu bayrağı daha da ileriye taşımak olduğunu ve amatör sporu Sinop’ta sevdirmek için gerekli çalışmaları ekip arkadaşları ile birlikte sürdürdüklerini belirterek; “Bugün Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuzun Olağan Genel Kurulu için buradayız. Bugün burada gerek merkezden gerekse ilçelerimizden gelerek Genel Kurulumuza katılım sağladığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Burada önemli olan şey bir araya gelerek görüş alışverişi yapmak, varsa sorunlarımızı ortaya koymak ve Sinop’umuzun sporuna katkıda bulunmaktır” ifadelerini kullandı. 
Özhan’ın konuşmasının ardından Genel Kurul’un divan başkanlığı oluşturuldu.

Genel Kurulda Divan Başkanı eski ASKF başkanlarından Ömer Bayraktar Dilaver olurken katip üyeliklerine ise Mustafa Korkmaz ile Ercan Kaya seçildi. Divan Kurulu’nun oluşturulmasının ardından Genel Kurul maddeleri görüşüldü. Faaliyet raporu ile gelir-gider tablolarının oylamaya sunulup kulüp temsilcilerinin görüş ve önerilerini gündeme getirmesinin ardından gerçekleştirilen yönetim kurulu seçiminde, Genel Kurul’a tek liste ile katılan mevcut başkan Ayhan Özhan, delegelerin tamamının oyunu alarak tekrar Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanlığına seçildi.

Bu yıl 10.su yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun yönetimi şu isimlerden oluştu; Ayhan Özhan (Genel Başkan), Önder Öztürk (Genel Sekreter), Veli Tok, Nurettin Karakurt, Okan Erbul, Kenan Aral, Timur Sırt, Ercan Kaya, Mustafa Hakan Tanyeri (Yönetim Kurulu Asil Üyeleri,) Remzi Yeşil, Selim Yalçınkaya, Yalçın Danacı (Denetim Kurulu Asil Üyeleri), Ömer Bayraktar Dilaver, Ali Kalay, Muzaffer Çakır (Disiplin Kurulu Asil Üyeleri), Ayhan Özhan, Önder Öztürk, Kenan Aral, Mustafa Hakan Tanyeri (Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Delegeleri).
 
Editör: Vitrin Haber