"İkinci Baharını Yaşayanların Ligi" TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Orta Karadeniz Grubu birinci hafta maçları hafta sonu yapılan Çorum Veteranlar - Ayancık Veteranlar karşılaşması ile tamamlandı.

Türkiye Masterlar ve Veteranlar Futbol Ligi Orta Karadeniz Grubunda mücadele eden Çorum Veteranlar ile Ayancık Veteranlar pazar günü Çorum'da 1 Nolu Sentetik Sahada karşı karşıya geldi.
Maçtan önce TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Liglerinde tüm maçlarda olduğu gibi maç öncesi şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu.
Çorum Veteranlar kaptanı Salih Öztürk maç öncesi Ayancık Veteranlar kaptanı Çetin Özcan'a çiçek vererek başarılar diledi.

Maça iki takımda kontrollü başladı. İlk yarıda iki takımda gol atma başarısı gösteremeyince soyunma odasına 0-0 beraberlikle gidildi. İkinci yarıya hızlı başlayan takım Çorum Veteranlar oldu. İkinci yarının hemen başında önce Hasan Olgun sonra Mustafa Tiryaki'nin golü ile Çorum Veteranlar maçta 2-0 öne geçti. Ayancık Veteranlar Ferhat’ın attığı gol ile skoru 2-1’e getirse de kalan dakikalarda başka gol olmayınca 3 puan Çorum Veteranlar'ın oldu. 

Altı takımın bulunduğu Orta Karadeniz Grubunda ilk maçlar geçtiğimiz hafta sonu oynandı. Bafra Veteranlar sahasında Ordu Bezirganoğlu Veteranlar takımını 2-1 yenerek ilk haftanın liderliğine oturdu. Grubun diğer maçında Samsun Metro Veteranlar ise Sinop Tersanespor deplasmanından 2-1 galibiyetle dönmüştü.
Editör: Vitrin Haber