Sinoplu Milli Bilardo Sporcusu Berkay Karakurt, 18-20 Nisan 2014 tarihlerin de Hollanda/ Zevenbergen kentinde gerçekleşen “Avrupa Gençler 3 Bant Bilardo Şampiyonası”nda, Avrupa Üçüncüsü oldu.

Türkiye Bilardo Federasyonunun Antalya’da düzenlediği Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nın 1. Etabında gerçekleştirilen müsabakalarda İlimizi temsil eden Milli Bilardo Sporcusu Berkay Karakurt, "Türkiye Gençler Bilardo Şampiyonu" olmuştu. Bu galibiyetin ardından Hollanda/ Zevenbergen kentinde gerçekleşen “Avrupa Gençler 3 Bant Bilardo Şampiyonasına” katılan Karakurt burada da katıldığı müsabakalarda büyük başarı göstererek Türkiye’ye Avrupa Üçüncüsü olarak döndü. “Avrupa Gençler 3 Bant Bilardo Şampiyonasında” oldukça çekişmeli geçen müsabakalarda yüksek puanları elden bırakmayan Karakurt, Turnuvada ki son maçı Fransız bilardo sporcusu ile oynayarak 30-29 gibi bir skorla mağlup olarak Avrupa Şampiyonasında üçüncülüğü elde etti.

Ülkemizin ve İlimizin gururu Türkiye Şampiyonu ve Avrupa üçüncüsü Milli Sporcumuz Berkay Karakurt’u “Türkiye ve Avrupa da göstermiş olduğu büyük başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Editör: Vitrin Haber