Sinop Kız Teknik ve Meslek Lisesi Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, 2014-2015 Sezonu Kadınlar Futbolu Ligleri 3. Lig 3. Gruptaki  ilk maçında, 9 Kasım 2014 Pazar günkü Aksaray deplasmanında Aksaray Hamidiye Spor ile karşılaştı.

Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen maçın ardından, sahadan 3 puanla ayrılan taraf Aksaray Hamidiye Spor oldu. 3-1 Aksaray Hamidiye Spor lehine sonuçlanan karşılaşmanın ardından Sinop Kız Teknik ve Meslek Lisesi Spor Kulübü yönetimi tarafından yapılan açıklamada, bu sene ilk kez katıldığımız kadınlar futbol liginde, ilk maçımıza çıktık. Bu maç hem yönetim olarak bizim için hem de futbolcularımız için heyecan kaynağı oldu. Ayrıca, takımımız için de önemli bir tecrübe oldu. Bu maçla birtakım eksikliklerimizi de görme imkanı bulduk. Kulübümüz, kısıtlı imkanlarla kurulmuş ve bu kısıtlı imkanlar içerisinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Sporu her yaşta ve her branşta geliştirmeye çalışan kulübümüz Sinoplu sporseverlerin maddi ve manevi desteğine ihtiyaç duymaktadır. Bu bağlamda tüm sporseverleri, kendi sahamızda 15 Kasım 2014 Cumartesi günü saat 11.00’da Bostancılı Stadı’nda oynayacağımız ilk maçımızda bizi desteklemeye bekliyoruz. Bu arada kulübümüze maddi destek sağlayan Sinop Gençlik Spor Kulübü Başkanı Sayın Yakup Üçüncüoğlu’na da teşekkür ederiz. Ayrıca sporcu kızlarımızı da verdikleri mücadeleden dolayı can-ı gönülden kutluyor; tüm sporseverleri, pazar günü Bostancılı Stadında Zonguldak Gençlik Merkezi Spor ile oynayacağımız maça bizleri desteklemeye bekliyoruz. 
Editör: Vitrin Haber