Her yıl Karadeniz Bölgesi'nde bir ilde düzenlenen Geleneksel Karadeniz Judo Turnuvası'nın 14’üncüsü Samsun'da düzenlendi. 15 ilden 520 sporcu katıldığı turnuva Canik Hasan Doğan Spor Salonu'nda açılış seremonisi ile başladı.

Seremonide konuşan Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Depo ve Ayniyat Şube Müdürü İsmail Tekin, “Sporcuların gelişimi açısından önemli bir organizasyon. İlimizi 120 sporcu temsil ediyor. Katılan tüm sporculara başarılar diliyorum. Ayrıca bizlerden desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a ve Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt’a teşekkür ediyorum" dedi.

Türkiye Judo Federasyonu'nun koordinesinde Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvaya Samsun, Amasya, Artvin, Bartın, Bayburt, Çorum, Düzce, Giresun, Karabük, Ordu, Rize, Sinop, Trabzon, Zonguldak ve misafir olarak katılan Ankara'dan toplam 520 sporcu tatamiye çıkacak. Samsun'un 120 sporcu ile temsil edildiği 14. Geleneksel Karadeniz Judo Turnuvası, yapılan müsabakaların ardından sona erdi.
Editör: Vitrin Haber