Dikmen eski Belediye Başkanı, Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, Vitrinhaber Gazetesini ziyareti sırasında açıklamalarda bulundu. 

Olası erken seçime karşı olduğunu kaydeden Hüseyin Yüksek, alınacak söz konusu bir erken seçim kararının hata olacağını belirterek, önce ekonominin tesis edilmesi ve ekonominin düzeltilmesi için gerekli hamlelerin yapılması gerektiğini söyledi.  Üreten bir toplum değil, tüketen bir toplum haline gelindiğini dile getiren Yüksek, bir an önce üretime dayalı bir sistemin oluşturulmasının elzem olduğunu belirtti.

BANA NE AVRUPA'NIN ANLAŞMASINDAN
Ya var olacağız, ya da yok olacağız. Herkesin elinde ne varsa, bu ülkenin fabrikalaşmasını, üretmesini sağlayacağız. Gerekirse, vatandaş yastık altında neyi varsa sanayileşmek için top yükün taşın altına elini koyacak. Bana ne Avrupa'nın Lozanında. Benim milletimin çocuğu yatağa aç girecek, bana ne Avrupa'nın anlaşmasından, ABD'nin sözleşmesinden. Anlaşma manlaşma tanımıyoruz. Ya var olacağız, ya yok olacağız. Bunlardan medet ummak öldüğümüz gün demektir. Her taraftan istila ediliyoruz. Birlik olacağız, mücadele edeceğiz. Yarınımızı tesis edebilmek için üretmemiz lazım" dedi.

Yüksek'in açıklamaları videolu izleyebilirsiniz...
Editör: Vitrin Haber