AK Parti Durağan İlçe Başkanı Yılmaz Şahin, "Bütün fesatlara, şeytanlara ve aslında kendinden başkasını sevmeyenlere inat, bu sene yeni yatırımlar yapacağız" dedi. 
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından Durağan Adliyesi’nin kapatılma kararının iptal edilmesi ardından AK Parti Durağan İlçe Başkanı Yılmaz Şahin açıklama yaptı. 

Yılmaz Şahin, geçtiğimiz günlerde Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım'ı Durağan Adliyesi'nin kapatılması nedeniyle parti binasında protesto ederek AK Parti yönetimini zor durumda bırakanlara da sert çıktı. 

'Özür Dileyecekmisiniz?'
Şahin açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "10 gündür bir bardak suda fırtına koparanlar, Sayın milletvekilimize ve şahsıma olmadık iftira ve hakaretleri yağdıranlar; peki şimdi ne diyeceksiniz? Evet, Durağan Adliyesi kapanmamıştır.  

Bütün iftiracılara sesleniyorum. Peki, şimdi ne diyeceksiniz? Gidip sayın Mehmet Ersoy’dan özür dileyecek misiniz. Özür dilesiniz de kırılan kalp yerine gelecek mi ?, hepsinden öteye attığınız iftiralardan ve yaptığınız hakaretlerden dolayı Allah sizi affedecek mi?

Bütün fesatlara, şeytanlara ve Durağanı seviyor görünüp de aslında kendinden başkasını sevmeyenlere inat, bu sene yeni hastanemizde ihale edilecek, Spor salonumuzda yapılacak, yeni Ortaokulumuzda yapılırken yeni meslek yüksek okulumuzda sayın vekilimizin , rektörümüzün ve il başkanımız Sayın Cengiz Tokmak'ın sınırsız destekleri ile açılacaktır. Velhasıl AK Parti ve Mehmet Ersoy ile Durağan büyüyecek, şeytanlar üzülmeye devam edecek. Hayırlı olsun, Allah yar ve yardımcımız olsun”

Editör: Vitrin Haber