Boyabat Ülkü Ocaklarında başkanlık devir teslim töreni yapıldı. Başkanlık devir teslim törenine, Sinop Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Şenel, MHP 25. Dönem Sinop Milletvekili Adayı Mustafa Meftun Çağlar ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.
 
Sinop Ülkü Ocağı Başkanı İbrahim Şenel yaptığı konuşmada;  “4 yıldır Boyabat Ülkü Ocağı başkanlığını yürüten Sabri KÖSE’ ye bugüne kadar verdiği emeklerinden ötürü teşekkür eder, Adem IŞIK kardeşimize çıkmış olduğu bu yolda başarılar dilerim” dedi. 

Görevini devreden eski Ülkü Ocağı Başkanı Sabri Köse'de yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi. “Bugün burada dün büyük bir gururla aldığımız, bugüne kadar aynı gurur ve şuurla taşıdığımız bayrağımızı yine aynı gurur ve şuur içerisinde taşıyacak olan bu davaya gönül vermiş, bu uğurda hiçbir menfaat gözetmeyen dava arkadaşlarıma teslim etmenin gururunu yaşıyorum. Bu mecliste söylenen her sözün, yapılan her işin bizlere ve bu davaya hayırlar getirmesini arzu ediyor, bu davaya emeği geçen teşkilatıma ve bizlere destek olan herkese teşekkür ediyor. Görevi devralan dava arkadaşım Âdem Işık’a bu gurur verici görevinde başarılar diliyorum” 
Görevi devralan yeni ocak Başkanı Adem Işık ise yaptığı konuşmada; “Türk Milliyetçileri olarak bundan sonraki süreçlerde her zaman daha ileriye daha yükseğe daha büyük ülkülere ulaşmanın arzu ve isteklerimizi kalbimizde yaşayarak dava sancağımızı bizden sonrakilere dün olduğu gibi bugünde leke sürmeden, kirletmeden götüreceğimize inanıyorum. Bugüne kadar dava sancağımızı taşıyan başta Sabri KÖSE ve yönetimi olmak üzere Meftun Çağlar, Hüseyin Ulusoy, Şükrü Kaya, Ragıp Yazgan, Fuat Şerolar, Hamit Tekin, Mustafa Erdem, Alkan Aslan ve ismini sayamadığım tüm başkanlarımıza ve ülküdaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Hepsinden Allah ayrı ayrı razı olsun” diye konuştu.

 
Editör: Vitrin Haber