Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop Milletvekili Aday Adayı Uğur Giresun, gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin ile ofisinde bir süre görüşen Giresun, birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

Sinop'a hizmet için yola çıktığını dile getiren Giresun, "Sinop'un sorunları bellidir, Sinop için yapılacak çalışmalar ve projeler bellidir. Bize görev verildiği noktada, yapılacak ve acele çözülmesi gereken projeleri hayata geçirilmesini sağlamaktır. Bu konuda varımızı yoğumuzu ortaya koyarız. Gece gündüz bu projelerin yapılması için çalışırız" dedi.

7 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimleri öncesi aday adaylığı için AK Parti'ye 13 kişinin başvurduğunu hatırlatan Uğur Giresun, tüm başvuru yapanlara başarılar dilediğini söyledi. 

Uğur Giresun kimdir?
1976 Yılında Sinop Merkez Korucuk Köyünde doğdu. İlkokulu Korucuk Köyü İlkokulu'nda, Ortaokul ve Liseyi Sinop Ticaret ve Meslek Lisesinde okudu. Üniversite eğitimimi Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon bölümünde tamamladı. Mali Müşavirlik stajını tamamlayıp girdiği sınavı kazanarak Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik Ruhsatımı aldı.
2004 Yılından itibaren Turizm, İletişim ve Eğitim sektörlerinde Sinop Merkez ve İlçelerinde Ticari faaliyet sürdürmekte. 2003 Yılında Adalet ve Kalkınma Partisi ile siyasi hayatıma başladı. 2003-2006 yılları arasında AK Parti teşkilatlarında görev aldı,
2007 yılında AK Parti 3. sıra milletvekili adayı oldu, 2009 yılında İl Genel Meclis Üyesi seçilerek meclis üyeliği ve komisyon başkanlıkları, 2011-2014 yılları arasında İl Genel Meclis Başkanlığı görevinde bulundu. Oda ve sivil toplum örgütlerinin yönetim kademelerinde görev alan Giresun, yöneticilik, iletişim ve enerji verimliliği konularında seminer ve konferanslara katıldı. Uğur Giresun evli ve iki çocuk babası.
Editör: Vitrin Haber