Seçim çalışmalarını sürdüren Maviş, yaptığı açıklamada, güçlü hükümet ve güçlü liderliğin sürdürebilmesinin önemine işaret ederek, kendilerinin de bu anlamda çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini söyledi. 

Maviş, Türkiye'nin terörle mücadele konusunda, Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kararlı bir şekilde yoluna devam ettiğini belirterek, şöyle konuştu: 

"Türkiye’nin istikrara güvene ihtiyacı var. İstikrar ve güvenin Türkiye’de devam etmesi lazım. Bunun için hükümetin güçlü, liderliğin güçlü olması lazım. Onun için 24 Haziran seçimlerinde Türkiye’nin istikrarı, güvenliği ve bekası açısından, milletin geleceği açısından yeniden güçlü hükümete ve güçlü hükümeti parlamentoda destekleyecek güçlü bir meclise ihtiyaç var. Onun için de Sinop’ta biz kendi payımıza düşen çalışmayı güçlü bir şekilde sürdürüyoruz. 24 Haziran yaklaştıkça vatandaşlarımızın eğilimleri netleşmeye başladı. Vatandaşın elini sıktığımızda bize hangi mesajı verdiğini gözüne baktığımızda fark ediyoruz. Gayet pozitif bir hava var. Zaten Cumhurbaşkanımız ilk turda seçilecektir. Bundan şüphemiz yok. Anketlerde artık bunu gösteriyor. Arkasında güçlü bir meclisinde olması lazım. Meclis çoğunluğunun da cumhur ittifakının lehine olacağı görülüyor." 
Editör: Vitrin Haber