Seçim hükümetinde Başbakan Yardımcısı olarak görev alan MHP’nin kurucu lideri Alparslan Türkeş’in oğlu ve eski MHP milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş Sinoplu seçmenlere seslendiği video mesajında AK Parti ve Nazım Maviş’e destek talep etti.

Yıldırım Tuğrul Türkeş yaklaşık 1,5 dakika süren konuşmasına “Sinop’taki milliyetçi, vatanperver insanlarımıza en kalbi sevgilerimi ve selamlarımı gönderiyorum” diyerek başlıyor. Türkiye’nin hayati meselelerini halletmek için tek parti iktidarına ihtiyaç olduğunu söyleyen Yıldırım Tuğrul Türkeş’in konuşmasının devamında Nazım Maviş’e hitaben “Senin aracılığın ile Sinop’taki insanlarımıza ve vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum” diyerek Sinoplu milliyetçi ve vatanperver seçmenlerde AK Parti’ye oy istiyor.

 
İşte Başbakan Yardımcısı ve MHP’nin kurucu lideri Alparslan Türkeş’in oğlu Yıldırım Tuğrul Türkeş’in Sinoplulara mesajı: “Sevgili Nazım Maviş kardeşim. Senin aracılığın ile Sinop’ deki milliyetçi, vatanperver insanlarımıza en kalbi sevgilerimi ve selamlarımı gönderiyorum. 1 Kasım’da yapılacak olan seçimde Türkiye’nin hayati meselelerini halletmek bakımından tek parti iktidarına ihtiyaç var. 

Türkiye’de 7 Haziran sonrası yaşanan süreç göstermiştir ki, bu dönemde diğer siyasi partiler ile bir koalisyon imkânı bulunmamaktadır. Senin aracılığın ile Sinop’taki insanlarımıza ve vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. 1 Kasım seçiminde AK Parti’yi tek başına iktidara getirelim. İlde, ilçede bir takım meseleleriniz, bir takım problemleriniz muhakkak ki vardır. Ama inanınız ki bunları aşarız, bunların hepsinin üstesinden geliriz. Yeter ki, 1 Kasım’dan sonra Türkiye tek parti ile iktidar olsun. Bunu da yapabilecek tek parti AK Parti’dir. Orada buluşalım, orada birleşelim. Yarının güçlü Türkiye’si için el birliği ile hep beraber çalışalım. Evet, benim söyleyeceklerim bunlar ama Nazım kardeş senden de talebim; hem seçil, hem de hayırlısıyla iyi bir netice al, Ankara’ ya öyle gel. Burada kucaklaşalım… İyi günler”
Editör: Vitrin Haber