AK Parti milletvekili adayları il sınırında davul-zurnayla karşılandı.

AK Parti Sinop Sıra Milletvekili Adayları Cengiz Tokmak ve Nazım Maviş, Saraydüzü ilçesi Sinop il sınırında partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

Salı günü açıklanan aday listeleri ardından bir süre Ankara'da kalan iki aday, bugün seçim bölgesi Sinop'a geldi. Saraydüzü ilçesinde partililer tarafından davul-zurna ve büyük bir araç konvoyuyla karşılanan ikili, karşılama sırasında partililere hitap etti. 

Bu süreçte emeği geçen tüm partililere teşekkür eden AK Parti 1. Sıra Sinop Milletvekili Adayı Cengiz Tokmak; teşkilatlarla el ele vererek Sinop'ta 2-0 almak için mücadele eedeceklerini dile getirdi. Tokmak; "Bu süreçte emeği geçen, bize destek verenlere, aday adaylarımıza, teşkilatımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Cenabı Allah bizleri utandırmasın. Bizim gönlümüzde, beynimizde çalışmak hizmet etmek ve bunu halisane iyi niyetle yapmaktır” dedi. AK Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Nazım Maviş'te birlik ve beraberlik mesajları verdi. Maviş, bundan sonra hedefn 7 Haziran olduğunu belirterek, aynı coşkuyu 7 Haziran akşamı da yaşayacaklarına inandıklarını dile getirdi. 




Editör: Vitrin Haber